Vandrette bræddehegn, sortmalet

Vandrette bræddehegn sortmalet, monteret i gennemfarvede hegnsstolper og bundplader i antracitfarvet beton.

Specielle tagformede stolpetoppe er fremstillet efter kundens ønsker herom. Bræddernes tætte placering imellem haverne kombineret med de lave og mere åbne træfag ude foran gør at beboerne får en følelse af privatliv i en egentlig åben have.

En åben have, eller det at have en følelse herom kan skabes på flere måder. Vi anbefaler at trappe hegn ned efter 1 – 2 fag, særligt hvis det er placeret tæt ved terrasser eller om en mindre have. På en terrasse hvor man sidder ved et bord kan det i de fleste tilfælde være nok med et hegn i 150 cm over jord. Fx kombineret med 1 – 2 fag i 180 cm over jord. Dette kan være med til at skabe en åben have effekt og man får mere sollys ind på terrassen eller i haven.

Projektet er startet op i efteråret 2016 og afsluttet i foråret 2017.

Renoveringen af Grønnedalsparken i Skanderborg er et JFP-styret projekt med flere lokale håndværkvirksomheder involveret. Hegnsarbejdet er udført for Buus Anlægsgartner A/S, Brabrand – med havehegn.dk som underentreprenør.

Projektet har omfattet renovering af ni boligblokke samt otte rækkehuse.

For yderligere inspiration om bræddehegn klik her, eller besøg vores kontaktside og send os en beskrivelse af dit næste projekt.

Mål-tegninger kan indsendes til info@havehegn.dk