Lægtehegn pine 090 cm o/j / varenr. 31090

Et lægtehegn Pine, er en flot løsning til hegn mellem dig og din nabo, da den er ensartet på begge sider. Lægtehegnets opbygning giver samtidig kunden mulighed for at afskærme for sine omgivelser, og kan derved sikre sig en rolig og privat have.

Den laserende pinefarve fremhæves når solen rammer den og den rødlige pinefarve får en ekstra fremhævet glød som løfter havens udtryk og skaber et varmt udtryk.

Produktet er fremstillet af 38×75 mm høvlede og kehlede lægter i dypimprægneret rødgran. Rødgran (Picea Abies) vokser i Mellemeuropa, Norge, Sverige og Finland. Denne gran er langsomt voksende, hvilket giver en bedre kvalitet.

Alt træ til vores lægtehegn produkt handles igennem FSC certificeret savværker inden for EU’s grænser. FSC er en ordning som sikre, at dine produkter er handlet gennem forsvarlige kilder, der dyrker ansvarligt skovbrug.

Træmål: (uden beton-hegnsplade):
Der skal benyttes hegnsplade i bunden, for at opretholde garantien på produktet.
90 cm over jord = 189 x 60 cm

818,75kr.

Specifikationer

20 på lager (kan bestilles som restordre)

havehegn.dk bearbejder selv sine trævarer på egen trævarefabrik.

De dypimprægnerede hegnsfag har været igennem en proces, hvor de bliver nedsænket i specialfremstillede kar, som sikrer at malingen bliver presset ind i træets overflade. Dette er med til at sikre at træets  overflade er beskyttet mod vind og vejr, samt at vand ikke trænger ind i træets kerne.

Det danske klima kan være særlig hårdt ved hegn, da det oftest får to-sides påvirkning.
Hegn bygget op med en hegnsplade som sokkelplade gør, at træbeklædningen ikke kommer i kontakt med overkant af jord og derfor ikke bliver udsat for snavs fra genstænk når det regner.
Genstænk fra regn er et af det mest udfordrende faktorer for hegn når vi taler om levetid på hegnsbeklædning.
Såfremt man ikke følger anvisninger omkring opbygning af hegn fra havehegn.dk, vil man kunne risikere at ens hegnsprodukt kan blive udsat for råd, og derved forringe hegnets levetid.
Vi anbefaler at man benytter hegnsplader, da genstænk oftest rammer 20-25 cm. op af hegnet. Derved kan man afhjælpe råd og forlænge hegnets levetid.

Husk at lægtehegn altid afsluttes med stålafdækning på toppen. Afdækningen kan fastgøres med skruer i for borede huller for det bedste slutresultat.

  • Såfremt hegnet ikke afsluttes med en stålafdækning, kan produktet udsættes for råd.

Yderligere information

Vægt 32 kg