Lægtehegn tryk. 150 cm o/j / varenr. 30150

Et grønimprægneret lægtehegn er en flot løsning til hegn mellem dig og din nabo, da den er ensartet på begge sider. Lægtehegnets opbygning giver samtidig kunden mulighed for at afskærme for sine omgivelser, og kan derved sikre sig en rolig og privat have.

Et trykimprægneret lægtehegn er en flot model som har en naturlig og varm glød. Over årene vil den trykimprægnerede farve transformere over i en mere grålig patina farve og stadig stå uden videre behov for særlig vedligehold.

Produktet er fremstillet af 38×75 mm høvlede og kehlede lægter, leveres i grøn imprægneret NTR-Klasse gran.

Alt træ til vores lægtehegn produkt handles igennem FSC certificeret savværker inden for EU’s grænser. FSC er en ordning som sikre, at dine produkter er handlet gennem forsvarlige kilder, der dyrker ansvarligt skovbrug.

Træmål: (uden beton-hegnsplade):
Der skal benyttes hegnsplade i bunden, for at opretholde garantien på produktet.
150 cm over jord = 189 x 120 cm

 

1.306,25kr.

Specifikationer

20 på lager (kan bestilles som restordre)

havehegn.dk bearbejder selv sine trævarer på egen trævarefabrik.

De trykimprægnerede lægter har været igennem en proces, hvor imprægneringen bliver presset ind i træet, hvilket forlænger træets levetid, og gør det mere modstandsdygtigt overfor det danske klima.

Desuden bliver der under imprægneringen tilsat træbeskyttelsesmidler, som mindsker svampeangreb.

Det danske klima kan være særlig hårdt ved hegn, da det oftest får to-sides påvirkning.
Hegn bygget op med en hegnsplade som sokkelplade gør, at træbeklædningen ikke kommer i kontakt med overkant af jord og derfor ikke bliver udsat for snavs fra genstænk når det regner.
Genstænk fra regn er et af det mest udfordrende faktorer for hegn når vi taler om levetid på hegnsbeklædning.
Såfremt man ikke følger anvisninger omkring opbygning af hegn fra havehegn.dk, vil man kunne risikere at ens hegnsprodukt kan blive udsat for råd, og derved forringe hegnets levetid.
Vi anbefaler at man benytter hegnsplader, da genstænk oftest rammer 20-25 cm. op af hegnet. Derved kan man afhjælpe råd og forlænge hegnets levetid.

Husk at lægtehegn altid afsluttes med stålafdækning på toppen. Afdækningen kan fastgøres med skruer i for borede huller for det bedste slutresultat.

  • Såfremt hegnet ikke afsluttes med en stålafdækning, kan produktet udsættes for råd.

Yderligere information

Vægt 72 kg